Rotterdam Engineering Home

Wie zijn wij

Wij zijn Amsterdam Engineering en houden ons primair bezig met ondergrondse infra. Voor diverse leidingexploitanten, aannemers en leveranciers voeren wij het reken- en tekenwerk uit. Tevens zorgen wij ervoor dat de leiding uiteindelijk ook de grond in kan door te overleggen met alle belanghebbende partijen.Stagiair
Het is druk in de ondergrond, echt heel erg druk. In de grote boel van kabels & leidingen in die ondergrond wordt er nog elke dag kilometers nieuwe infra aangelegd. We werken hard maar houden ook van gezelligheid. We zijn dan ook regelmatig samen in de kroeg te vinden.

Je stage bij ons
Bij ons krijg je de mogelijkheid om tijdens je stage op alle vlakken van het engineeringsvlak ervaring op te doen.
Tijdens je stage werk je mee aan het begeleiden van projecten van het begin tot het eind. Zo werk je o.a. mee aan het schrijven van offertes, ga je mee naar overleg met de klant en andere stakeholders, maak je berekeningen, leer je hoe je de juiste vergunningen aanvraagt en leer je hoe je met budgetten omgaat.
Daarnaast doe je ervaring op als tekenaar om in de bestaande infra de puzzel te maken om nieuwe leidingen aan te leggen en hoe je dit door vertaald naar een duidelijk ontwerp in AutoCAD.

Lijkt het je wat om bij ons stage te lopen? Stuur dan een motivatiebrief en je CV naar .
Voor eventuele vragen kan je ook telefonisch contact opnemen, bel dan naar Maarten op: 020-2182701.


 

Amsterdam Engineering B.V.

Bezoekadres
Baarsjesweg 224
1058 AA Amsterdam

Algemene informatie
Telefoon: +31 20 21 82 700
E-mail: