Een beter bestek voor leidingsystemen

Een praktisch realiseerbare oplossing voor een leidingsysteem staat of valt met een goed bestek. Amsterdam Engineering weet precies wat daarbij komt kijken.

Onze diepgaande kennis en ruime ervaring op het terrein van leidingsystemen betekent dat we alles weten over het proces om tot een goede oplossing te komen. Daar past ook een goed bestek bij, dat aannemers in staat stelt om de werkzaamheden op de juiste manier te laten verlopen.

Vanuit onze vakinhoudelijke en praktische insteek houden we bij het schrijven van een bestek rekening met alle aspecten die de uitvoering kunnen beïnvloeden. Natuurlijk voldoen onze ontwerpen altijd aan de eisen die de opdrachtgever en wet- en regelgeving stellen. Maar het moet allemaal ook in de uitvoering werken. We denken de specificaties van tevoren dus goed uit, zodat de uitvoering niet voor verrassingen komt te staan.

In onze dienstverlening maken we goed gebruik van onze nauwe contacten met aannemers en andere stakeholders. Daardoor kunnen we snel schakelen om oplossingen te vinden die acceptabel zijn voor de opdrachtgever, vergunningverlener én aannemer. Bovendien weten we steeds beter Door te toetsen aan de praktijk, worden onze bestekken continu verbeterd.

Diverse opdrachtgevers, zoals Eneco, Evides, HVC en Vattenfall, maken al naar volle tevredenheid gebruik van onze dienstverlening op het gebied van bestek schrijven. Dankzij onze ervaring met de verschillende facetten van onder meer waterleidingen, warmtenetten en rioleringen leveren we daadwerkelijk meerwaarde.

Op zoek naar een specialist in het bestek voor leidingsystemen? Neem direct contact met ons op.